Mobil nyelvváltó

Nešto novo! Osvetljenje za terasu koje popravlja raspoloženje

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail

Kako proleće dolazi i dani su topliji, sve je veća želja da naša bašta ili terasa postanu omiljeno mesto za druženje. Gotovo da možemo da osetimo miris roštilja u vazduhu. Ali ponekad je ambijentu potrebno malo dodatnog začina, taj poseban šarm koji bi zaista mogao da popravi raspoloženje u prostoru...

Nešto novo! Osvetljenje za terasu koje popravlja raspoloženje.

 

Naša kućna bašta ili terasa često su mesto za aktivno opuštanje i spokoj, gde se okupljamo sa porodicom i prijateljima. Možemo poboljšati atmosferu večernjih žurki na roštilju i prijateljskih ćaskanja pomoću rešenja za osvetljenje na otvorenom. Ove vrste svetla dolaze u različitim oblicima, što olakšava pronalaženje onog koji odgovara našem životnom stilu i raspoloženju.

Flamenco 8946 USB-punjiva dekorativna lampa može biti pravi ukras vašeg dvorišta.

Roštiljanje u dvorištu uz naše Flamenco lampe.

Pogledajte koji sve tipovi spoljne dekorativne rasvete postoje u ponudi!

 Lampe sa integrisanim LED svetlom

 Kombinacijom energetski efikasnih lampi, dugotrajnog veka trajanja, napravite razigranu dekoraciju svela po vašim zidovima.

Rabalux Temse lampa 77065 ili 77066, pruža magičnu atmosferu u vašem dovrištu.

Za savršenu projekciju svetla na vašem zidu izaberite model lampe Temse, sa integrisanim LED svetlom.

Dekorativne lampe

Lampu bez integrisanog LED svetla možete upotpuniti izborom neke dekorativne sijalice. Dekorativne sijalice su takođe sa LED tehnologijom koja štedi energiju i pruža duži radni vek.

ednostavan dizajn koji se uklapa u sve stilove eksterijera, u kombinaciji sa dekorativnom sijalicom stvoriće magičnu atmosferu.

Jednostavan dizajn koji se uklapa u sve stilove eksterijera, u kombinaciji sa dekorativnom sijalicom stvoriće magičnu atmosferu.

Solarne lampe

Trendi dizajnirane lampe koje štede energiju, jednostavne su za ugradnju i daju odlično osvetljenje. U ponudi su razni modeli, bilo da želite dekorativnu lampu i danju ili koja pruža jako svetlo noću.

Rabalux Sluis, šifra 77046 , moderna zvezda među solarnim lampama.

Sluis nije samo dekorativna, već štedi energiju jer koristi sunčevu svetlost za napajanje.

Možete kombinovati neku od ove tri lampe i sa opcijom koja sadrži senzor pokreta, što omogućava da se lampa pali samo kada detektuje pokret.

 Leszno 77091, Zernest 77085 i Odiel 77058 su najnoviji modeli iz naše kolekcije solarne rasvete sa senzorom pokreta.

Rabalux vam nudi nekoliko opcija senzora pokreta, kako bi prilagodili maksimalno svojim potrebama.

Bilo da se radi o romantičnim večerima sa našim partnerima, prijateljskim okupljanjima ili porodičnim piknicima, sa otvorenim svetlima za raspoloženje i slikama na zidu, prostor oko našeg doma će uvek biti poprište uspomena koje volimo da delimo sa našim najmilijima i prijateljima.

Osvetlite vaše dvorište ili terasu, bez obzira na površinu. Počastite sebe magičnom i inspirativnom atmosferom u svom okruženju!

Pogledajte novu kolekciju Rabalux spoljašnje rasvete