Rabalux

Kereső

Pokrenite svetlo!

Nekada su postojale samo jednostavne okrugle plafonske lampe, lusteri i reflektori. Ideju mešanja ovih tipova u bilo kom obliku i njihovih karakteristika, mogli smo samo da zamislimo. Mi imamo sreću da živimo u modernom svetu gde samo naša mašta postavlja granicu dizajna i realizacije.

Pokrenite svetlo!

U prošlosti, jedino rešenje za kontrolu usmerenosti svetla bili su reflektori/spotovi. Danas nam tehnologija i dizajn po meri potrošača omogućavaju da usmerimo svetlost sa visilice ili plafonske lampe na detalje koje mi želimo da osvetlimo i istaknemo. Ovo nam daje fleksibilnost da prilagodimo svetlost naših lampi našim aktivnostima, raspoloženju ili čak dobu dana.

Henli kolekcija lampi iz Rabalux asortimana.

Henli familija lampi ne samo da izgleda prelepo, nego nam i omogućava da kontrolišemo pravac svetla.

Da li koristite svoj trpezarijski sto i za druge aktivnosti, osim za ručavanje? Da li ponekad pomažete svom detetu oko domaćih zadataka ili se bavite umetničkim zanatom? Možda tamo nadoknađujete propuštene izveštaje ili igrate društvene igre sa prijateljima? Ove različite aktivnosti zahtevaju različite intenzitete i pravce svetlosti. Da ne biste morali da menjate svetiljku za svaku aktivnost, dobro rešenje je luster, odnosno visilica sa usmerenom svetlošću. Kontrolišite, centrirajte, privucite bliže...

Odiss kolekcija lampi iz Rabalux asortimana.

Odiss familija proizvoda imaju mogućnost rotiranja glave, tako da možete usmeriti svetlo tamo gde vi želite.

Ali nemojte samo razmišljati o funkcionalnosti! Kao što pokazuju primeri iznad, ove lampe mogu biti moderan i cool dodatak vašoj dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Zahvaljujući svom dizajnu, mogu se izdvojiti u prostoru čak i kada nisu osvetljeni.

Biser iz Rabalux asortimana - Montema visilica sa svetlećom silikonskom tubom.

Na Montema visilici možete obmotati svetleću fluo cev kako vi zamislite.

U današnje vreme minimiziranje rasipanja energije postaje sve važnije. Naši novi proizvodi za setonu 2024/2025 sa podesivim svetlom imaju ugrađena LED rešenja. Odavno znamo da su LED lampe one koje uglavnom ispunjavaju ekološka očekivanja u zatvorenom prostoru. A podesivo svetlo ima dodatni „efekat“: pomaže da se izbegne potreba za dodatnim, alternativnim osvetljenjem, jer uvek možemo da ga usmerimo tamo gde je potrebno. Ovo takođe pomaže u smanjenju potrošnje energije.

 

Novine u Rabalux asortimanu.

Prelistajte najvažnije vesti.

Ukratko, ako ste umorni od tradicionalnog, dosadnog i već viđenog osvetljenja, vreme je da napravite korak napred i uronite u svet podesivih lampi! Lagane su, praktične i sa dozom stila, elegancije i moderne tehnologije. One daju život našim unutrašnjim prostorima.

 

Pogledajte ih u našem novom katalogu!

Pogledajte novitete u našem novom katalogu!Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail