Mobil nyelvváltó

LED plafonske lampe: svetlo i funkcija

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail

Osvežite prostor i unapredite energetsku efikasnost svog doma sa najnovijim LED plafonjerama! Otkrijte zašto su ova svetla postala jedno od najpopularnijih i najmodernijih rešenja za domove.

LED plafonske lampe: svetlo i funkcija

Jednostavno, a izvanredno? – Da, moguće je!

Energetska efikasnost i zaštita životne okoline

Već duže vreme znamo da su LED svetla energetski efikasna jer troše mnogo manje električne energije od tradicionalnih sijalica. Ovo ne samo da pomaže životnoj sredini, već i štedi novac! Dakle, nema sumnje u to!

Trajnost i dugovečnost

Pored toga što vam štedite na potrošnji struje, uštedu i bezbrižnost postižete sa činjenicom da LED rasveta traje mnogo duže od konvencionalne (i do 50.000 radnih sati), pa time smanjujete potrebu za zamenom lampe/sijalice. Dakle, definitivno govorimo o dugoročnoj korisnoj investiciji.

Odličan odnos cena-kvalitet za LED plafonjere.

Brojne prednosti LED plafonske lampe.

 

Funkcija i dizajn

Pored ukupne uštede i dugotrajnosti, LED plafonjere donose i brojne inovacije po pitanju funkcije i dizajna.

Na primer, možemo da kontrolišemo nivo osvetljenosti u skladu sa našim raspoloženjem pomoću daljinskog ili zidnog prekidača. Osim toga, mnogi tipovi dolaze sa osnovnom karakteristikom RGB opcija za promenu boje. Zamislite kako time možete začiniti rođendansku zabavu druženej sa prijateljima!

Svetle i raznobojne prednosti LED plafonjera.

LED plafonjere kao centar zabave u vašem domu.

 

Štaviše, nemojte samo zamišljati običnu belu plafonsku lampu; na raspolaganju je bezbroj oblika (kvadrat, krug, trougao, šestougao, oval…), što ih čini lako prilagodljivim bilo kom dekorativnom stilu, bilo klasičnom, modernom ili minimalističkom.

Eldrick2 LED plafonjera je uzbudljivo rešenje kako po pitanju funkcije, tako i po pitanju dizajna.

Eldrick2 LED plafonjera – uzbudljiva forma, tekstura i dizajn.

 

Spušteni plafoni

Stambene zgrade se više ne grade sa elegantnim visokim plafonima i visina plafona nam u velikoj meri utiče na izbor rasvete. S toga je LED plafonjera odličan izbor za takve prostorije.

Svetle i raznobojne prednosti LED plafonjera.Nova generacija Oscar plafonjere sija na plafonu vaše dnevne sobe za zvezdanim efektom.

 

Osvetljenje

Dok reflektori obično emituju usmereno svetlo, plafonska svetla nude opštije osvetljenje u prostoriji. Ovo može biti idealnije za naše svakodnevne aktivnosti i može biti umirujuće za naše oči jer svuda dobijamo ujednačenu osvetljenost.

Osećaj u prostoru

Nastavljajući sa prethodnu tačku, plafonska svetla sijaju i prema plafonu, što optički povećava prostor i visinu prostorije. Ovo je posebno korisno u prostorijama gde je važna prostrana i otvorena atmosfera, kao što su dnevne sobe i trpezarije.

Jednostavna ugradnja i održavanje

Ako još uvek niste ubeđeni da odmah zamenite nekoliko postojećih lampi sa novim LED plafonjerama, pročitajte i ovo: plafonjere se generalno lakše postavljaju i održavaju jer su postavljena na jednoj tački na plafonu. Štaviše, njihovo čišćenje je mnogo jednostavnije od bilo koje druge vrste svetla. Samo brzo obrišite levo i desno i gotovi ste.

 Otkrijte prednosti novih LED plafonskih lampi.

LED plafonjere: svetlost i funkcionalnost.

 

 

Dakle, izaberite neku od naših LED plafonjera , koje nesumnjivo nose prednosti najnovijih inovacija. Uštedite novac, stvorite ambijent i poboljšajte udobnost vašeg doma pomoću ovih rešenja koja spajaju dizajn i funkcionalnost.

 

Pogledajte naše LED plafonjere, plafonske lampe i SMART lampe i nabavite svoju lampu kod naših distributera.