Mobil nyelvváltó

Lampe koje se opiru testu vremena - Rabalux puni 30 godina!

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail

Rabalux je dostigao još jednu prekretnicu koju vredi proslaviti! Prošlo je 30 godina otkako je porodica Czigler iz Đera pokrenula brend Rabalux, koji je sada postao značajno ime na tržištu rasvete ne samo u Mađarskoj, već i na međunarodnom nivou.

Rábalux 30

Sve je počelo daleke 1993. godine kada se Rabalux probio na mađarsko tržište sa pristupačnim, ali visokokvalitetnim UFO lampama koje su odgovarale trendovima dizajna enterijera tog vremena. Neke od ovih klasičnih lampi se još uvek mogu naći u našem asortimanu, ne samo iz nostalgije, već verovatno nikada neće izaći iz mode, kao što su osnovne vrednosti kompanije ostale iste: pouzdan kvalitet po pristupačnoj ceni.

Uporedo sa brojem proizvoda, značajno je porasla i veličina kompanije. Do 2003. godine, kompanija je već imala 20 zaposlenih, mnogi od njih i dalje jačaju Rabalux tim od 160 ljudi u regionu Centralne i Istočne Evrope. Zahvaljujući njihovoj lojalnosti, ime „Rabalux” je tokom godina postalo sinonim za pouzdane lampe u regionu. Želimo da izrazimo zahvalnost celom posvećenom timu jer bez njih ne bi bio moguć dinamičan razvoj u proteklih 30 godina.

Od 1993. godine, rast Rabalux grupe je kontinuiran. Danas smo ponosni što imamo predstavništva u 10 zemalja širom Evrope i jedno predstavništvo u Kini koja je prvenstveno odgovorna za osiguranje kvaliteta. Osim toga, izvozimo svoje proizvode u još 13 zemalja, a naša mreža partnera se stalno širi, kao i asortiman dostupnih proizvoda.

Svake godine posvećujemo veliku pažnju odabiru našeg asortimana proizvoda. Jedinstveno je da kontrolu kvaliteta naših proizvoda obezbeđuje naša sopstvena kineska kompanija. Naši trgovinski partneri mogu da pogledaju naš asortiman proizvoda u novom izložbenom prostoru od 1200 m2, a mi ih iz godine u godinu iznenađujemo velikim brojem novih proizvoda. U 2023. godini naši partneri mogu da biraju između više od 2000 artikala: ove godine naš asortiman se proširio sa 350 novih proizvoda, a među njima su, naravno, i sopstvene, unikatno dizajnirane lampe.

Bemutatóterem

Bemutatóterem

Lampe koje su izdržale test vremena.

Hajde da otputujemo malo u prošlost. Sve je počelo sa ovim proizvodima za osvetljenje:

Zlatno doba UFO lampi - Izbor fotografija prvih Rabalux-ovih lampi, koje su još uvek dostupne u našem asortimanu

Ufó lámpák

Lival termékek

Tokom godina, asortiman se proširio sa više kategorija proizvoda, uključujući lampe za kupatila, podne lampe i spoljne lampe:

Bővülő portfolió

Usklađujući se sa trendovima dizajna enterijera i tehnološkim inovacijama, imamo i širi asortiman proizvoda za LED osvetljenje i sijalica:

LED termékek

Takođe, naš asortiman Smart proizvoda kontinuirano raste:

Smart termékek

U 2023. godini još uvek možemo da predstavimo nešto novo sa sopstvenim dizajnom:

Designed by Rabalux

Pogledajte opširnije naše najnovije proizvode >>

Hvala vam na poverenju u proteklih 30 godina, obećavamo da će brend Rabalux biti vredan praćenja u budućnosti!