Mobil nyelvváltó

Naši poslovni partneri

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail

Poverenje i dugoročna saradnja su osnov korporacijske filozofije RÁBALUX-a. Osnovni cilj brenda je da osigura da korisnici budu zadovoljni partneri kako danas, tako i u budućnosti. Ovaj cilj ispunjavamo prikupljanjem velikog broja informacija o lokalnim tržištima, unapređenju i inovacijama proizvoda i usluga okrenutih korisnicima, kao i upravom koja uvek vodi računa o željama i zahtevima partnera.

Brend RÁBALUX neprekidno prati promenljive trendove tržišta i brzo odgovara na nove zahteve. Proizvodni portfolio prilagođen je dominantnim zahtevima tržišta. Posebna pažnja je posvećena brzim isporukama, kvalitetu, efikasnom rešavanju prigovora i snabdevanju rezervnim delovima. Uvežbani i iskusni timovi rade u svim segmentima kompanije. Kao internacionalna kompanija, smatramo da je veoma bitno da lokalni prodajni timovi budu na raspolaganju specijalizovanim prodavnicama i međunarodnim partnerima u svakoj filijali.

Jedan od preduslova za dobre partnerske odnose je brza dostava proizvoda naručenih od strane korisnika, bez izuzetaka. Ovo može biti ispunjeno samo uz izvrsnu logističku podršku, zalihe odgovarajuće veličine, kao i uz brzu i preciznu dostavu. Kao posledica odgovarajućih skladišnih prostora i aktivnosti dostave u našem logističkom odeljenju, zadovoljstvo naših korisnika je povećano. Naši partneri se mogu osloniti na naš mehanizam „Baš na vreme” - više ne trebaju držati velike zalihe ,koje su, naravno veoma skupe u smislu skladišnog prostora. Dovoljno je da naruče količine proizvoda koje su im stvarno neophodne u tom trenutku.