Rabalux

Kereső

Oblici, materijali i teksture u svetu lampi

U današnje vreme osvetljenje prostora i izbor rasvete čini više od pukog obezbeđivanja svetlosti. Osvetljenje prati raspoloženje i stil prostora, a može čak i da ih diktira. Mogućnosti i karakteristike proizvoda su se proširile: sada nisu samo kuvari i dizajneri enterijera ti koji koriste pojmove kao što su tekstura, materijal i oblik, već su ove karakteristike dobile na značaju i u oblasti rasvetnih uređaja.

Oblici, materijali i teksture u svetu lampi

 

 

3D magija štampe: orktijte svet jedinstvenih oblika

3D štampa je danas prisutna svuda. Ako možemo da "štampamo" jestive kolače, sigurno možemo da napravimo i uređaje za osvetljenje. Ako volite tehnološke inovacije, nabavite najmanje jednu 3D štampanu lampu za svoj dom. Napravili smo viseću lampu koja podseća na rebrastu smokvu delikatnog oblika i stonu lampu koja pruža prijatno dekorativno svetlo.

Tiana 72216 i Tiana 74189 iz Rabalux kolekcije

Fina, smokvina, rebrasta površina visilice Tijana je ukras i posebnost dnevne sobe. Upotpunjeni svojim kolegom stonom lampom, oni stvaraju prijatan ukupni efekat.

Aluminijumska pena: ultra lagana i izuzetno izdržljiva elegancija

Aluminijumska pena se više ne koristi samo u teškoj industriji; takođe je postao poznat materijal u dizajnu enterijera. Zbog svoje male težine i izdržljivosti, proizvođači nameštaja radije ga koriste. Štaviše, izgleda odlično i može dati jedinstvenu atmosferu enterijeru. Pogledajte samo predivan svetlucavi sjaj stvoren svetlošću koja se filtrira kroz Samilo visilice! Verujte, ovo nije photoshop!

Samilo 72217 i 72219, novi proizvodi iz Rabalux dizajn centra.

Samilo familija proizvoda, jedan od proizvoda iz asortimana „Desing by Rabalux”.

Galvanizacija: ključ izdržljivosti metala

Uopšteno govoreći, svetiljke ne menjamo prečesto, pa je pri izboru vredno obratiti pažnju na materijale. Galvanizacija ne daje površinama samo estetske prednosti, već i obezbeđuje njihovu zaštitu i izdržljivost. Naročito ako se ova dodatna funkcija može povezati sa lampama kao što su stona lampa, zidna lampa i lusteri iz kolekcije Kiara. Kugle od matiranog belog stakla zbog svoje jednostavnosti savršeno se uklapaju u savremeni i klasični enterijer. U kombinaciji sa zlatnim pocinkovanim metalnim okvirom, možemo dodatno ublažiti njihov izgled. U kombinaciji sa toplim belim izvorima svetlosti, možemo stvoriti zaista prijateljsku i privlačnu atmosferu.

Kiara 71081 zidna lampa, 71082 plafonska lampa, 72249 luster i 74203 stona lampa napravljene od galvanizovanog metala.

Kiara, porodica lampi sa čistim, elegantnim, ali modernim stilskim elementima, opremljena trajnom zaštitom.

Asimetrija: dinamika kretanja

Lampe asimetričnog dizajna donose novu dimenziju enterijeru. Ove lampe razbijaju granice tradicionalnih oblika i hrabro preispituju ulogu tehnologije osvetljenja. Oni nisu samo vizuelno uzbudljivi, već i čine prostor dinamičnijim i življim. Ako volite da pomerate svoje granice, nabavite jedan od ovih! Evo primera Mirossi asimetrične i uvrnute plafonske lampe.

Mirossi 71094 i Mirossi 72266 iz Rabalux kolekcije.

Asimetričnost i nekoliko krivih linija, to je Mirossi, poseban komad rasvete iz Rabalux asortimana.

Staklene i rebraste površine: elegancija i jedinstvenost

Upotreba materijala i tekstura površina u velikoj meri utiču na ukupan izgled. U svetu lampi, to su detalji koji su impresivni i kada je lampa ugašena. U kombinaciji sa svetlom, oni pružaju zaista privlačan efekat. Pogledajte samo kako se svetlost filtrira kroz staklene panele naše Veness kolekcije!

Veness pojedinačna, trostruka ili četvorostruka visilica, kao i stona dekorativna lampa iz Rabalux nove kolekcije.

Veness, otelotvorenje svetla koje sija kroz staklene panele.

Da li vidite kako se svetlost raspršuje po teksturiranoj akrilnoj površini porodice Grete lampe?

Grete zidna lampa i visilica sa jednim, dva ili tri prstena, novo iz Rabalux kolekcije.

Rebraste površine svetlećeg prstena u jedinstvenom rasporedu.

Naša nova Florian kolekcija je na sličan način razigrana, pružajući potpuno drugačije iskustvo kada se uključi i isključi. Zahvaljujući unutrašnjem rebrastom staklu, svetlost se još elegantnije filtrira. Vidite koliko je važna tekstura površine?

Florian single visilica ili sa četiri ili pet sijalica, sa rebrastim staklom iz Rabalux nove kolekcije.

Florian: 2u1 efekat. Dimljeno staklo sa rebrastom površinom. Predstavnik iz kolekcije igra sa svetlom.

Osvetlite svoj dom pomoću Rabalux lampe sa posebnim teksturama, oblicima i materijalima! Posetite našu web stranicu, pregledajte našu najnoviju kolekciju lampi i učinite svaki kutak svog doma modernim!

Specijalne teksture, materijali i oblici lampi iz Rabalux nove kolekcije.

Osvetlite i ukrasite svoj dom jedinstvenim modhttps://rabalux.rs/novi-proizvodielima rasvete.

 

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail