Mobil nyelvváltó

Popravite raspoloženje uz pomoć rasvete

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail

Bilo da se radi o romantičnom ambijentu, umirujućem sjaju ili nekom uzbudljivom dekoru za odličan razgovor – dobra rasveta je obavezan detalj! U svakom modernom enterijeru, izvor svetlosti koji upotpunjuje stil sobe i dodaje šarm čak i kada je isključen, menja unutrašnjost. Boja i intenzitet svetlosti definišu prostor jednako efikasno kao i predmeti i nameštaj u njemu. Dozvolite da vam pokažemo svoje favorite za svaku sobu!

Popravite raspoloženje uz pomoć rasvete

Boje i raspoloženje

Terapija bojama nije noviji izum; u prošlom veku bolnice su svoje zidove farbale u umirujuće zeleno, a crveni znakovi upozoravali na opasnost. Danas smo u prilici da uz pomoć lampi podesimo raspoloženje u svakoj prostoriji našeg doma. Jedan uređaj može da transformiše prostor u spokojnu zonu za opuštanje, živahno središte zabave ili kreativni radni prostor. Ključ ove magije je takozvano RGB osvetljenje, koje, koristeći tri primarne boje (crvenu, zelenu i plavu), omogućava jednoj lampi da prelazi između mirnih nijansi zelene, uzbudljive crvene ili hladne plave. Naša SIGGY lampa radi na isti način, a ovaj lagani, prenosivi model ne samo da menja boje već i svoju poziciju u prostoriji bez napora. To je svestran dodatak vašoj kolekciji lampi za raspoloženje! Njegovo prozirno kućište osigurava da se može neprimetno uklopiti u skoro svaki stil enterijera. Lampa je na daljinsko upravljanje, što olakšava promenu boje pomoću jednog jednostavnog dodira.

 Lampa sa providnim abažurom, upravljajte pomoću daljinskog upravljača i menjajte i podešavajte boje.

Svetlost iz  SIGGY lampe može da se kontroliše putem daljinskog upravljača.

Fleksibilna noćna lampa za dečiju sobu

Meka svetla pre spavanja pomažu telu da se pripremi za san, jer je proizvodnja melatonina usko povezana sa količinom svetlosti u okruženju. Ovo je posebno važno kada su u pitanju deca koja možda nerado idu u krevet. Pored omiljenih knjiga priča i plišanih životinja, dečija soba zahteva adekvatno osvetljenje. U tu svrhu smo napravljeni BALOO modele lampi, napravljeni za najmanju decu. Sa svojim divnim izgledom, mekim materijalom i toplim LED svetlima na daljinsko upravljanje, ove zabavne figure su savršene za večernje rutine i vreme za spavanje. Pošto rade na baterije, lako se mogu pomerati i koristiti u bilo kom uglu sobe. Praktične, atraktivne i neverovatno svestrane lampe idealan su izbor za dečije sobe.

Da li izabrati plišanog medu ili pingvina? Ovu odluku donose mališani! 😊      

Mekan, teško lomljiv materijal, lampe u obliku životinja koje ukrašavaju dečije sobe. Dostupni su sa baterijom.

Zabavne lampe specijalno dizajnirane za dečije sobe.

Priroda, zdravlje i čist vazduh sa slanim lampama!

Nisu samo deca ta koja uživaju u ambijentalnom osvetljenju u svojoj sobi noću; odraslima je takođe lakše da se opuste i opuste kada su uslovi osvetljenja adekvatni. Za večernje izležavanje ili omiljen film, mnogi se odlučuju za slane lampe. Svi naši modeli su napravljeni od prirodne kamene soli, sa drvenim podlogama, dok se paleta zemljanih boja savršeno uklapa u različite enterijere. Verovatno ste čuli o tome kako slane lampe, zahvaljujući svom prirodnom materijalu, imaju sposobnost da očiste vazduh u prostoriji. Stoga, oni ne samo da poboljšavaju naše raspoloženje, već imaju i direktan pozitivan uticaj na naše zdravlje i raspoloženje.

Ipak, ne zaboravimo da su ove lampe, pored svoje svetlosti i uticaja na naše telo, i komadi kućnog dekora. Zbog toga, pored rustičnih komada dostupnih u različitim veličinama, nudimo i razne rezbarene modele. Štaviše, čak smo dizajnirali jedinstvene komade koji kombinuju istočnjačku estetiku sa blagotvornim efektima slanih lampi.

Posebne karakteristike Rabalux slanih lampi uključuju oblik koji podseća na drvo, dizajn inspirisan istočnim motivima, napravljen od drveta tamne boje, i prirodne rezbarije kamene soli između.

Velika paleta raznih modela slanih lampi inspirisana Istočnjačkim motivima, čeka vas kod naših distributera.

Lava lampa, ukras vaše sobe i centar zabave

U našem širokom asortimanu lava lampi, sigurno će te pronaći model koji dopunjuje dekor vaše sobe u smislu oblika i boje. Lava lampa je uzbudljiv izvor svetlosti jer oblici koji neprestano teku i menjaju plene mlade i zabavljaju stare. Svetlo lampe služi kao savršena pozadina za razgovore ili slušanje muzike, obezbeđujući konstantno osvetljenje u uglu sobe, osiguravajući da uvek možete pronaći daljinski upravljač čak.

Od 1963. godine, ova svetla donela su veselje u bezbroj domaćinstava. Engleski pronalazač ove jedinstvene lampe je jednom rekao: "Lava lampa je kao večni ciklus života. Ponekad gore, ponekad dole, ali nikada ne ostaje na istom mestu; uvek je sposobna da pokaže nešto novo!" Kontinuirano promenljiv i uzbudljiv komad, obojen po vašem izboru, nesumnjivo može biti osvežavajući dodatak u našem svakodnevnom životu.

Brojne varijante boja i oblika lava lampi dostupne su u našem asortimanu.

Kućište, uskovitlana supstanca iznutra i boja svetla mogu da variraju, čineći lava lampu sve samo ne dosadnom.

 

Tokom dugih zimskih večeri, ključno je da se okružimo svetlima koja pomažu da se prevaziđe turobnost sivog jutra i duge serije kišnih, hladnih dana. Ako se biraju mudro u smislu postavljanja i dizajna, lampe su odlični saveznici u ovom poduhvatu. 

Dekoracija, osvetljenje, element za popravljanje raspoloženja - dekorativna lampa može sve! Svaka soba će verovatno trebati malo dodatnog svetla da bismo se osećali ugodnije. Ovde smo da pokažemo sigurne pobednike! Pogledajte naš kompletan asortiman dekorativnih lampi ovde!