Rabalux

Kereső

Unesite malo prirode u svoj dom!

Zimi toplim bojama i materijalima stvaramo ugodnu i prijatnu atmosferu u prostoru gde boravimo. Drvo se pojavljuje u različitim oblicima, a naše svetiljke napravljene od ovog materijala imaju prednost što se neprimetno uklapaju u različite stilove enterijera, zahvaljujući svojim neutralnim tonovima.

Unesite malo prirode u svoj dom!

Dozvolite nam da vam predstavimo naše favorite!

Jer svetlost ima važnu ulogu!

U zimskim mesecima, čim stignete kući, palite svetla. Zimi, do dolaska proleća, značaj veštačkog svetla postaje ogroman, jer izvor i kvalitet svetlosti čine značajnu razliku. Svetlo nam je potrebno za čitanje, spavanje, pa čak i za poboljšanje raspoloženja tokom tmurnog vremena. Izbor osvetljenja postaje uočljiviji tokom ovog vremena, a mi obraćamo pažnju na to kako osvetljavamo svoju okolinu. Pored funkcionalnosti, bitno je da lampa bude estetski ugodna, a drvo, zajedno sa aluminijumom, ispunjava ove kriterijume. Toplina i raznovrsnost prirodnih materijala čine ih vitalnom komponentom naših lampi, ne samo u osnovi već i kreativnim i klasičnim dizajnom.

Drvena zidna lampa sa sijalicom koja privlači poglede, stvarajući uzbudljiv izvor svetlosti za svaki dom.

Jednostavno, ali upečatljivo, kreativno rešenje za osvetljenje kancelarija ili dečijih soba.

 

Skandinavska šuma, okrepljujuća svetlost

Skandinavski stil je popularan širom sveta u dizajnu enterijera. Plafonska lampa KONTE, napravljena na drvenoj podlozi svetlih boja, raznovrsna je i upotpunjuje skoro svaki moderan komad nameštaja. Sa svojih 1800 lumena i toplom belom svetlošću, savršen je za veće dnevne sobe ili stilski uređene kancelarije, neprimetno se uklapa čak i sa sve popularnijim zidovima od mahovine.

Kvadratno drveno postolje u boji bukve, dopunjeno belim, kvadratnim nijansama, jednostavna, ali atraktivna plafonska lampa.

Lampa u skandinavskom stilu, sa svojim čistim linijama, je svestran izvor svetlosti.

 

Klasika u spavaćoj sobi

Na mesti gde su važni mir i intimnost, poput spavaće sobe, tradicionalna rešenja dobro funkcionišu. Noćna lampa LICHEE, dostupna u raznim bojama, odjekuje ljubiteljima skandinavskog stila zahvaljujući nogama u boji bukve. Međutim, njegova jednostavnost i upotrebljivost čine ga pogodnim za svaku spavaću sobu u kojoj preterani oblici ili ružičasti mehurići ne dominiraju u unutrašnjosti. Sa ovom lampom svako može da izabere osvetljenost koja odgovara njegovim potrebama, bilo da se radi o čitanju ili samo da razbije tamu noći blagim sjajem.

Drvena podloga svetle boje, dopunjena jednostavnom belom nijansom, definiše noćnu lampu Lychee.

Noćna lampa je neophodan komad u spavaćoj sobi, koji se uklapa u različite stilove.

Unikatna rešenja za stilizovan dom

Drvo je popularan dekorativni element. Dok su mnogi nameštaj i predmeti napravljeni od ovog prirodnog materijala, rasvetna tela su oklevala da ga ugrade zbog opasnosti od požara. Međutim, savremena tehnologija nam omogućava da bezbedno koristimo drvo, stvarajući jedinstvene komade poput lampi BRAULIA serije. „Manje je više“, kažu ovi jednostavni, ali upečatljivi komadi, dostupni sa toplim i prirodnim sijalicama, stvarajući moderan ambijent u dnevnoj sobi ili trpezariji.

Jednostavno, kontrastno rešenje sa visilicom sa jednom ili više grana, deo Braulia serije.

Braulia visilica nalazi mesto u svakom domu.

 

Industrijski stil za kancelariju

AKSEL drvena lampa posebno dizajnirana za enterijer u industrijskom stilu, ova serija klasičnog oblika idealna je za osvetljenje kancelarija i radnih stolova. Sa modernim i podesivim rukama, pruža ne samo vizuelnu privlačnost već i funkcionalnu svestranost. Omiljeno za entuzijaste jedinstvenih rešenja, videli smo da se neprimetno uklapa u minimalističke kancelarijske prostore i kao prepoznatljiv dodatak u modernim enterijerima.

Aksel industrijska lampa daje moderan akcenat na zidu, plafonu i stolu.

Minimalističko rešenje za potkrovlje sa porodicom proizvoda Aksel.

 

 

Svetla, oblici, funkcije

Bilo da se radi o plafonskoj lampi, zidnoj lampi ili lokalizovanom izvoru svetlosti, imamo rešenje za svaku situaciju koja funkcioniše sa prirodnim materijalima, ali se uklapa u moderan, pa čak i naglašen dizajn enterijera. Pored skandinavskih i industrijskih stilova, nudimo modele koji prate minimalistički trend, osiguravajući drvenu lampu za svaki ukus.

 

Prirodni materijali su ponovo u fokusu dizajna enterijera. Drvo nije samo rasprostranjeno u nameštaju, već je i popularan izbor za prepoznatljive završne obrade i jedinstvene lampe. Dobro se uklapa u rustikalni i moderan enterijer.

 

 

 

 

 

Preuzmi PDF Odštampaj ovaj članak E-mail